Om os

ÅBNINGSTIDER

Mandag-Fredag 8 til16

OM OS

Velkommen til Forsikring Skadeshjælp, vi har virket i over 30 år med forsikringsskader fortrinsvis brandskader og løsøreskader og personskader i Danmark.


Vi har rundet over 1300 skader med en vindingsrate på over 98%, vi har i 2014 fået mere end 2 milliarder kr. hjem til de kunder vi har hjulpet, udover det de var tilbudt af forsikringsselskaberne for den skade de havde været udsat for.


Vores speciale er udelukkende at hjælpe forsikringskunder i forsikringsskader.


Vi har på ingen måde tilknytning til nogen som helst forsikringsselskab, vi hverken tegner eller rådgiver i tegning af forsikringer, derfor er vi total uafhængige af forsikringsselskaber i en skadesituation.


Vi er et team af rådgivere, vi tilbyder forsikringsteknisk / byggeteknisk rådgivning i opgørelse af forsikringsskader, der kan også tilbydes arkitekttegnings- rådgivning.


Vi har tæt samarbejde med førende Advokat og Ingeinør firmaer.

Vi har speciale i alle forsikringsskader, bygningsskader, storm-og brandskader, ejerskifteforsikringsskader, løsøre / indboskader, personskader, arbejdsskader, samt forsikringsskader hvor kunden har tvister med forsikringsselskabet.


Vi tilbyder byggeteknisk rådgivning indenfor, og bygningsskader herunder også ejerskifteforsikringsskader forsikringsteknisk rådgivning indenfor løsøre Skader, og forsikringsteknisk bistand, indenfor: personskadeforsikring, arbejdsskadeforsikring, personforsikring med tab af erhvervsevne, ulykkesforsikring.


Vi arbejder udelukkende kun for kunden, overfor forsikringsselskaberne i enhver skadesituation, vi tager os af uoverensstemmelser, og har selvfølgelig advokater med forsikringsspeciale som samarbejdspartner.


Vi er gearet til enhver forsikringsskade, derfor kan vi tilbyde vores kunder forsikringsskadeshjælp, som vores dygtige skaderådgivere står parat til tage sig af, alle skaderådgivere har opdateret kurser i forsikringsjura.


Vi kan også være behjælpelige med skadeanmeldelse, og vi tager os gerne af tvister for Kunden, kort sagt vi sikrer at vores kunder til enhver tid får den skadesdækning / erstatning de har ret til.


Vi servicerer i dag erhverv samt privat personer der har været udsat for en forsikringsskade, vi kan også sørge for anmeldelse af skaden, hvor vi kommer ud og vurdere skaden på forhånd, inden skadeanmeldelsen bliver sendt.


Forsikring Skadeshjælp er absolut Deres stærkeste partner inden for forsikrings relaterede skader i Danmark.

REFERENCER


Henning Søgaard | Tlf. 3013 3587:

Han var blevet tilbudt kr. 1.200.000,00 kr. men ved et forligsmøde fik vi hævet erstatningen op til kr. 3.125.000,00 kr. som var de beløb som er den rigtige erstatning som skulle ud for at få genopført hans hus efter brand.


Jan Olsen | Tlf. 6174 7622:

Har fået den rigtige erstatning pga os, vi har forhandlet den rigtige erstaning hjem til ham med nogle forhøjelser at erstatningen, han er begyndt at genopføre sit nye hus.

Tom Hansen | Tlf. 2518 0827:

Opgørelse af skaden. Det startede med at selskabet ikke ville skade bygningen mere end 29 %, men vi fik skadet bygningen med over 50 % som udløste restværdidækning. I erstatning tilbød selskabet ca. 1.000.000,00 kr. i kontant erstatning, der senere kommet op på et tilbud med 3.400.000,00 kr. men der skal betales mindst 4.500.000,00 til genopførsel, hvor de startede med. 2.900.000,00 kr. dette er pga. vores indsats.


Anker Riis og Katrina Elisa Mortensen | Tlf. 2655 6528:

Er blevet hjulpet af os og dermed fået den erstatning han skulle have ved et bindingsværks hus på 155 m2 erstatning 4.500.000. pga. af vores indsats.

FORSIKRING SKADESHJÆLP


Danmarks bedste skadehjælp

Deres partner i forsikrings sager

Er total uvildig har overhovedet ikke samarbejde på nogen måde med forsikringsselskaber overhovedet


Læs mere

Find os


Kådnervej 14, Bjerndrup 6200 Aabenraa

Email: Forsikring.skader@live.dk


© Copyright. All Rights Reserved